Videre Massage

Foto van een holistische massage

Intuïtieve holistische massage

U heeft ook vast wel eens het gevoel dat uw lichaam moe is en zwaar aanvoelt. Druk leven, drukke baan, het gevoel dat uw hoofd overloopt van de dagelijkse beslommeringen, de je-moet-overal-bijhoren-en-meedoen maatschappij? Hoog tijd om uw gedachten te resetten en uw lichaam het gevoel te geven dat het de rust krijgt die u zich wenst. U straalt naar de buitenwereld toe uit hoe u zich voelt. Wat is er dan mooier dan dat u een persoon bent die volledig in balans is? U kunt dan bij mij terecht voor een ontspannende intuïtieve massage.

Intuïtieve massage

Intuïtief masseren is masseren vanuit het hart: het hart door de handen laten stromen. Ik werk niet volgens een plan of schema vanuit mijn hoofd, maar ik luister steeds bewust naar wat me wordt ingegeven in mijn contact met degene die ik masseer. Mijn handen worden gestuurd niet vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn hart, het centrum, mijn intuïtie. De massage werkt helend op de structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie, organen, huid) en op de energie (aura, chakra's, energiebanen).

Holistische massage

Met holistisch wordt bedoeld ÉÉN GEHEEL. U heeft als mens niet alleen een fysiek lichaam, maar ook uw eigen gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, overtuigingen en relaties. Al die aspecten samen vormen uw ZIJN en hebben onderling invloed op elkaar. Ze vormen samen een evenwicht.

Bij een holistische massage wordt er met gevoel gemasseerd vanuit het hart, gevoel en intuïtie. Tijdens de massage wordt niet of nauwelijks gepraat. U voelt dat de masseur niet louter technisch bezig is, maar dat hij respectvol met ú bezig is. U leert dat de mate van ontspanning die u bereikt voor een deel van uzelf afhangt. Dan kunt u verantwoordelijkheid nemen voor uw eigen welzijn, voor uw eigen genieten.

Door middel van de daadwerkelijke aanraking van massage een contact zonder woorden waarbij het denken dus in principe uitgeschakeld kan worden kan uw intuïtie vorm krijgen en duidelijk worden. Dat is een proces van steeds weer merken dat u toch in uw denken zit en dat steeds weer loslaten en stilte scheppen in uzelf om te kunnen luisteren naar de vaak o zo zachte stem van uw hart.

Ondersteund door een veilige plek in uw eigen, directe omgeving zal de massage een prettige uitwerking hebben. Passende rustige muziek, een stimulerende geur en een op u persoonlijk afgestemd kleurenpallet completeren het geheel.

Zo vind u de rust in hoofd en lichaam, een weldaad voor geest en lijf. Uw mooie natuurlijke uitstraling zal voor iedereen zichtbaar zijn, maar vooral merkbaar voor uzelf.