Videre Massage

Over mij

Mijn naam is Ed Timmermans, geboren in 1964.

Na mijn middelbare school heb ik een opleiding tot Brood- en Banketbakker gevolgd. Binnen het familiebedrijf heb ik als firmant de dagelijkse productie verzorgt om daarna ‘op route’ met veel plezier bij de klanten thuis de eindproducten te bezorgen.

Vanaf 1996 heb ik in diverse bedrijven in loondienst producerende en leidinggevende functies bekleed. Het contact met medewerkers, leveranciers en afnemers was daarbij voor mij essentieel en van grote waarde. Ontspanning is iets dat ik altijd als belangrijk heb ervaren. Ikzelf vind die ontspanning in een wandeling, luisterend naar muziek, kijkend naar de lucht of zittend op een steen aan de waterkant. Een massage heb ik altijd als een ultieme, ontspannende weldaad ervaren.

Ed Timmermans

In 2012 kwam ik bij toeval in aanraking met de intuïtieve massage. Het ‘kneden’ met mijn handen zat er van huis uit natuurlijk al letterlijk in. Vaker hoorde ik van mensen als ik ze, ongeschoold, bijvoorbeeld de nek masseerde: “hier moet je iets meer mee gaan doen!” Een hint bracht mij uiteindelijk bij de praktijken voor holistische massages “Mano Dulce” en “S-Sense” te Helmond. Via hen heb ik in het Holistisch Centrum Eindhoven de beroepsopleiding tot holistisch intuïtief masseur gevolgd. De vakkundig gegeven lessen, hebben het massage-virus volledig op me overgebracht. Hun praktijk is geaccrediteerd door het CRKBO wat garant staat voor hoge kwaliteit.

Mijn grote behoefte aan het contact met de medemens, mijn empathie, intuïtie en het idee iets te kunnen betekenen met mijn handen waren voor mij de belangrijkste drijfveren om te gaan masseren. Naast mijn baan wil ik u de gelegenheid te geven om af te schakelen van uw vaak drukke bestaan. Met alle aandacht en respect voor u wil ik u intens belevend terug laten komen tot bewustzijn en innerlijke rust. Deze belevenis kan ook bij u thuis plaatsvinden. Een kleine rustige ruimte volstaat. Alle benodigdheden neem ik mee zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving kan beleven, relaxen en nagenieten.

Diverse aanvullende opleidingen en workshops geven mij de gelegenheid u ook te kunnen laten genieten van een hotstone massage of een massage in de zijligging. Een weldaad voor u als het u moeilijk valt op de rug dan wel op de buik te liggen.